UNF England'19

Praktisk info

Hvem kan deltage?

Alle der er i gang med en gymnasial uddannelse eller dem der går på 1. semester på universitetet. Der er dog et krav til, at du skal være fyldt 18 år senest 10/10-2019 for at kunne deltage på turen.

Tid og sted

Englandsturen bliver afholdt fra lørdag d. 12. oktober til fredag d. 18. oktober 2019.

Deltagergebyr

Pris for deltagelse er 2000 kr.

Transport

UNF betaler for transporten fra vi mødes i lufthavnen (Københavns lufthavn eller Billund Lufthavn) til vi ankommer til Danmark igen. Transportudgiften til og fra Lufthavnen i DK er for egen regning.

Kost og logi

Vi sørger selvfølgelig for kost og logi under studieturen. Vi indkvartere jer på hotel/hostel i London, så der skal maksimalt medbringes sengelinned.

Der er mad 3 gange dagligt, hvor de indtages enten alle samlet eller i mindre grupper, alt efter den givne situation. Mellem hovedmåltiderne serveres der snacks. Da vi er i England kan vi ikke på forhånd garantere at vi kan tage forbehold for “komplekse” allergener, men hvis den kostansvarlige vurdere at dette kan blive et problem kontaktes du.

Tilmelding

Selve tilmeldingen åbner d. 1. februar 2019 og lukker d. 24. marts 2019. Når tilmeldingen lukker vil du kort tid efter over mail få at vide om du er optaget eller ej med yderligere informationer omkring bla. indbetalingen af deltagergebyret og indsamling af persondata så flybilletter og overnatning kan blive booket.

Når du tilmelder dig er det vigtigt at du oplyser om du har særlige forhold vedrørende kost, medicin eller andet, så vi er opmærksomme på disse i god tid, og derfor kan tage bedst hensyn til forbeholdene.

Denne side er sidst opdateret d. 17. marts 2019 af MSI

Nogen spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til projektet, så svarer vi med glæde på dem.

Email

Contact@england.unf.dk